Mások mondták

Orsinál újszülött fotózáson jártunk, aminek eredményeként mi, friss szülők kaptunk néhány életmentőnek bizonyuló pihentető órát és számos csodás fotót kislányunkról, melyek számunkra felbecsülhetetlen értékűek.

Hogy mennyire felbecsülhetetlenek, az hetekkel később körvonalazódott csak ki számomra, amikor az egyik családi fotónk nagyításán észrevettem egy pöttyöt a kezemen. Anyajegynek tűnt, de mivel valójában nincs ott semmi, nyomtatási hibára gyanakodtam. Csak napokkal később jutott eszembe, hogy a kis pötty a kislányunk születésekor kezembe vezetett infúzió helye volt. Különösen kedves nekem ez a kép: nem csak a kisbabánkra csodálkozós, rózsaszín ködös boldogságot adja vissza, hanem az annak az időszaknak a fizikai valóságát is. Hogy az első hetek nem csak szépek, de fájdalmasak is voltak. És nekem így sokkal teljesebb a kép, ettől az apró sebtől valahogy még szebb és valódibb lett.

Köszönjük, Orsi, hogy ilyen szépen örökítetted meg nekünk ezeket a fontos pillanatotokat.

Brigi

Orsit korábbról ismertem már, de akkoriban még nem gondoltam, hogy kismamaként engem és megszületendő Luca lányomat is Ő fogja fotózni.
Már 3 fotózást (kismama, újszülött és 1 éves portré) csináltunk végig és sokat jelentett, hogy nem feszengtünk a gépe előtt. Ez köszönhető megnyugtató jelenlétének, segítőkészségének, gondos felkészülésének és annak, hogy fontosak Neki az emberek, akikkel együtt dolgozik.
Látszik minden mozdulatán (bátran rá mertem bízni 5 napos kisbabám), a kreatív meglátásain, ötletein, hogy érti és szereti is a munkáját.
A végeredmények pedig gyönyörűek, magukért beszélnek, érzelmeket közvetítenek és gyorsan elkészültek.
Időről- időre megnézem a képeket és szívből örülök, hogy ilyen csodálatos emlékeim maradtak.

Krisztina

Orsit választottuk, hogy örökítse meg a pocakos illetve kisfiúnk megszületését követő időszakot is. Orsi már a kezdeti egyeztetés során nagyon figyelmes volt, a fotózásra már konkrét egyedi ötletekkel érkezett, így nagyon gördülékenyen zajlott minden. Olyan hangulatot tudott teremteni, hogy magunk is megkönnyeztük a fotózást majd a képeket is. A legjobb választás minden kétség nélkül. Szívből ajánlom mindenkinek őt, aki meghitt, bensőséges hangulatú, gyönyörű és kreatív képeket szeretne a családjáról. Remélem hamarosan újabb képeket készít rólunk :).

Brigitta

Amikor belevágtam a fotózásba, még nem tudtam mi lesz az, ami a legjobban rabul ejt majd. Szinte minden érdekelt, de tudtam, hogy ami a legjobban magával fog ragadni, az a kismama, és az újszülött fotózás. Orsival való találkozásom első óráiban bizalmat, és őszinteséget éreztem. Mikor megkérdeztem tőle, -látva a csodálatos fotóit- hogy foglalkozna-e velem, átgondolta és igent mondott. A workshopok adta lehetőségek többszörösét adta át pár óra alatt. Csak mi ketten voltunk és az újszülött. El sem tudom képzelni másképp, -mint így- ennek a műfajnak az elsajátítását. Szívét lelkét beleteszi abba amit csinál. Köszönöm Orsi!

KatiPrivát újszülött oktatás