Mert a természetesség sosem megy ki a divatból

Láss , érezz, mesélj!

Kedves Szavak

Hello,

ez itt az én történetem.

A lányom születése, és az újszülöttek fotózásának igénye egyszerre született meg bennem. Nyilván nem véletlenül, és tudom, hogy ez sok női fotóssal megesik. Mivel akkor kezdtem a fotózást meg akartam tanulni mindent az akkor és még ma is igen népszerű pózoltatott fotózásról. Mentem a divat és a trend után annak reményében, hogy ez lesz az én utam.

Aztán évekkel később, amikor egy 5 órás fotózás után, a melegen tartott stúdiótól kiizzadva pakoltam a kocsiba a temérdeknyi kelléket és felszerelést hirtelen kiszakadt belőlem egy mondat:

Elég volt. Vége. Nem csinálom többé.

Ekkor már a családjaimat a természetben lifestyle stílusban fotóztam ezért feltettem a kérdést magamnak: miért nem csinálom ugyanezt az újszülöttekkel is?

Habár a két fotózás technikailag és menetében is különböző, a végeredmény ugyanakkor nagyon hasonló volt: természetes, időtálló képek, és elégedett ügyfelek.

Most pedig itt vagyok, hogy ne csak elmeséljem, de meg is mutassam hogyan csinálom mindezt.

csatlakozz a 2024-es babafotós workshop csapatához!

Mit tanulhatsz még tőlem?

Családi fotózás

Workshop

Vállalkozásépítés fotósoknak

Privát mentorálás

Ha azt szeretnéd, hogy csak rád koncentráljak, a személyes elakadásaidban segítsek, akkor tapasztalataim szerint a privát mentorálás erre a leghatékonyabb megoldás.

Egy napos kiscsoportos workshop, amelyen megmutatom hogyan dolgozok, és segítek nektek abban, hogyan válhat igazi élménnyé egy családi fotózás.

Online kurzusok fotósoknak, amiből megtanulhatod, hogyan működtetheted sikeresen a vállalkozásodat.