Mert a természetesség sosem megy ki a divatból

Láss , érezz, mesélj!

Kedves Szavak

Hello,

ez itt az én történetem.

A lányom születése, és az újszülöttek fotózásának igénye egyszerre született meg bennem. Nyilván nem véletlenül, és tudom, hogy ez sok női fotóssal megesik. Mivel akkor kezdtem a fotózást meg akartam tanulni mindent az akkor és még ma is igen népszerű pózoltatott fotózásról. Mentem a divat és a trend után annak reményében, hogy ez lesz az én utam.

Aztán évekkel később, amikor egy 5 órás fotózás után, a melegen tartott stúdiótól kiizzadva pakoltam a kocsiba a temérdeknyi kelléket és felszerelést hirtelen kiszakadt belőlem egy mondat:

Elég volt. Vége. Nem csinálom többé.

Ekkor már a családjaimat a természetben lifestyle stílusban fotóztam ezért feltettem a kérdést magamnak: miért nem csinálom ugyanezt az újszülöttekkel is?

Habár a két fotózás technikailag és menetében is különböző, a végeredmény ugyanakkor nagyon hasonló volt: természetes, időtálló képek, és elégedett ügyfelek.

Most pedig itt vagyok, hogy ne csak elmeséljem, de meg is mutassam hogyan csinálom mindezt.

BETELT

Ne maradj le!

Iratkozz fel, ha elsőként szeretnél értesülni az újonnan nyíló workshopokról, friss tartalmak és hasznos ingyenes anyagok megjelenéséről.

Mit tanulhatsz még tőlem?

Családi fotózás

Workshop

Vállalkozásépítés fotósoknak

Privát mentorálás

Ha azt szeretnéd, hogy csak rád koncentráljak, a személyes elakadásaidban segítsek, akkor tapasztalataim szerint a privát mentorálás erre a leghatékonyabb megoldás.

Egy napos kiscsoportos workshop, amelyen megmutatom hogyan dolgozok, és segítek nektek abban, hogyan válhat igazi élménnyé egy családi fotózás.

Online kurzusok fotósoknak, amiből megtanulhatod, hogyan működtetheted sikeresen a vállalkozásodat.