Lifestyle családi fotózás workshop

Verőce, 2019.10.08.

Mielőtt bármilyen konkrét információval szolgálnék, hadd meséljek el valamit Neked.
Mára a családi fotózásaim után a gyerekek mosolyogva ölelnek meg távozáskor, a szülők pedig igazi élményként emlegetik.
DE nem volt ez mindig így!
Hosszú útkeresés, rengeteg próbálkozás után megváltoztattam mindent, amit addig a fotózásról gondoltam. A technikát, a módszert, a gondolkodásomat.
Egyszóval mindent.
És ez a legjobb dolog, ami történhetett velem.
Hogyan jutottam el az izzasztó “mindenki idenéz és mosolyog” beállításoktól a családoknak és számomra is élvezetes, spontán módszerig?
Hogy hogyan is érem el mindezt?
És, hogyan lett sokkal több szabad időm, mint azelőtt?
Ezt tanulhatod meg Te is a workshopon.

Mire számíthatsz pontosan?


Bevezetés

  1. Beszélni fogunk, arról hogyan legyél sikeres ezen a piacon. Nagy hangsúlyt fektetve a “siker” fogalmának egyedi értelmezésére az én olvasatomban.
  2. Átvesszük azokat a módszereket, amelyekkel hatékonyan terelgethetjük ügyfeleinket úgy, hogy a “brand”-ünk és az Ő számukra is tökéletes legyen a végeredmény.
  3. Megmutatom, hogyan egyszerűsítheted le a felszerelésedet, és egyes optikák mennyire befolyásolják a képeidet és ezzel együtt a stílusodat.
  4. A délutáni fotózás előtt gyakorolni fogjuk azon alaptechnikákat, amiket én használok egy fotózás során, hogy ezeket késő délután már Ti is alkalmazni tudjátok.

Fotózás

  1. Ezt követően találkozunk a modell családjainkkal. Megmutatom, hogyan teremtsünk nyugodt és biztonságos környezetet mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek.
  2. Látni fogjátok, hogyan kommunikálok velük, illetve hogyan “olvasom” le személyiségüket, és alakítom a fotózás menetét ennek megfelelő irányba.
  3. Átveszünk klasszikus és interaktív helyzeteket, láttok majd játszani velük illetve azt is megnézhetitek, hogyan használok minimális kiegészítőket maximális kihasználtsággal.
  4. Minden résztvevőnek lehetősége lesz dolgozni valamelyik családdal, mindezt szigorú szabályokat betartva, a legkisebb gyermekek komfortjának megőrzése mellett. (Többek között ezért is limitált a jelentkezők létszáma.)

Utómunka

  1. Ezután megosztom Veletek azokat a technikákat, amelyeket a képek kiválogatására, retusálására és az ügyfelekkel való megosztásra használok.
  2. Ráadásként megpróbálom átadni Nektek a “tökéletesség-elengedésének” filozófiáját. A tényt, hogy felgyorsítani az utómunka folyamatot egyenlő azzal, hogy több időd jut a családodra, barátaidra és saját magadra. Tulajdonképpen, mindenre, ami igazán fontos.

testvérek nevetnek egy réten

Még valami, amit tudnod kell!

Átállni a hagyományos, mindenki-idenéz-és-mosolyog” módszerről a spontán, élményeken alapuló fotózásra nem egyszerű dolog.

Nem is való mindenkinek. De alázatosan, sokat gyakorolva megtanulható.

Vannak, régi beidegződések, amiket el kell tudni ereszteni, meg kell tanulni figyelni és irányítani úgy az eseményeket, hogy a végére TE is élvezz minden egyes percet.

Részletes Program

10:00 – Megérkezés, beszélgetés, kávé & tea.
11:00 – Ügyfél-kommunikáció. Állandó, következetes minőség kialakítása.
12:00 – Hogyan legyen a fotózás élmény?
12.30– Ebéd
13.30 – Egy kis marketing, avagy tényleg számítanak-e a like-ok?
14.15 –  Mi is van a kezemben? Avagy tudd, értsd és bízz a gépedben.
15:00 – “Camera Mastery”- gép használata gyakorlatban
16.00 – Snack & Kávé
16:30 – Modell Családok érkezése
17:00 –Fotózás
18.30– Utómunka
19.30 Kérdezz-felelek
20.00– Workshop vége

A WORKSHOP ÁRA

150.000 forint

(az ár tartalmazza az egész napi étkezést is)

A helyek száma korlátozott.

Erre a workshopra sajnos már nem tudsz jelentkezni.

– Ha továbbra is szeretnél tőlem tanulni, azt egyéni mentorálás formájában teheted meg –

BETELT!

Érdeklődnék a mentorálási lehetőségekről: