KILENC HÓNAP HOSSZÚ IDŐ

De visszatekintve csak egy pillanatnak tűnik – onnan tudom, hogy magam is kétszer átéltem. Anyaként abban is biztos vagyok, hogy ezt a pillanatot mindannyian szeretnénk örökre megőrizni.

1. lépés

Miután kiválasztottad a csomagot, amit szeretnél és bejelentkezel egyeztetünk időpontot. Innen emailben kapod a hivatalos árajánlatot és a szerződést. Utóbbit aláírva lesz végleges a foglalásod. A fotózásod közeledtével további

információkat kapsz majd emailen arról, hogyan

készüljetek a találkozásunkra. Rossz idő esetén, újabb időpontot ke időpontot keresek számotokra. Ha stúdióban fotózunk, akkor ez Rátok nem érvényes.

BEJELENTKEZÉS

2. Lépés

Olyan képekre számíts, amilyeneket itt, illetve a közösségi médiában is láthatsz tőlem. A fotózásaim interaktívak, sok mozgással,

játékkal járnak. Annak ellenére, hogy legnagyobb részben az érzelmeket, az őszinte rezdüléseket keresem, mindig figyelmet fordítok arra is, hogy legyen a kollekciótokban néhány klasszikus portré is. Az Apukákat is mindig szívesen látom a fotózásokon, hiszen ehhez az új élethez, ketten kellettetek.

Fotózás

3. lépés

Hogyan

A képeiteket a fotózástól számított 2-4 héten belül küldöm meg. Egy emailben fogjátok megkapni a linket, amely hozzáférést ad a galériátokhoz, illetve további információkat az esetleges extra kép és -termékrendelésekről.

TOVÁBB?

KÉPEK átadása

4. HOL?

Tippek Tőlem Neked

1. MIKOR?

A kismama portréhoz a legjobb időszak a 28. és 36. hét között van, amikor a pocakod már szépen gömbölyödik.

A kismama fotózás történhet stúdióban és a természetben is. Utóbbinál évszaknak megfelelően változóak a lehetőségek. A fotózás előtt kiajánlom Nektek a legoptimálisabbakat.

5. SMINK & HAJ

2. PÓZ VS. TErmészetes

Míg a sorozatotok nagy részében olyan pillanatokat örökítek meg, amelyek a legtermészetesebben hatnak, de mindig adok lehetőséget olyan portrékra is a családotokról, amikor mindenki “odanéz”. Hadd örüljenek a nagymamák is:)

Ha nem szeretnéd ezt külön szervezni, tudok segíteni Neked. Több sminkessel is dolgozom együtt, akik a hajadat is meg tudják csinálni. ;)

3. RUHATÁR

6. ÉLVEZD A PILLANATOT

Olyan ruhába öltözzetek, amit úgy érzeztek, hogy Hozzátok a legközelebb áll. Ehhez a foglalás után küldök Nektek egy kis segítő tájékoztatót is.

Minden aggódást hagyj otthon. Minden rendben lesz.

2021 fotózási csomagok

Exkluzív

Normál

Összes KÉP (40db+)

+ 20×20-as album

20 DB KÉP

210.000 FT

150.000 FT