Mentorálás

03.

02.

01.

Kedves Szavak

Orsi nyílt, őszinte, barátságos, olyan akit az ember barátjának kíván. Nagyon érzékeny és azonnal reagál a legapróbb rezdülésekre. Egyszerre tud a folyamatba lenni és kifelé figyelni, ezért remek oktató. Szinte érezni, ahogy kapcsolódik hozzád, miközben fókuszban marad a család, akivel dolgozik.

- Halasi Gaál-Emese

Neked szól, ha megvannak az alapjaid és szeretnél kilépni a piacra, de bizonytalan vagy és még egy utolsó adag fejlődési lökés rád férne.

Neked szól, ha már fotózol egy ideje és megakadtál, érzed hogy lehetnének jobbak a képeid, az utómunkád is hatékonyabb de nem tudod hogyan csináld.

Neked szól, ha szeretnél fejlődni a családfotózás területén mert tudod hogy ez lesz a te igazi utad.

Neked szól ha tapasztalt fotósként új profilként felvennéd a családfotózást és mindezt tőlem szeretnéd megtanulni.

Neked szól, ha a szakmai fejlődésen kívül a vállalkozásépítési stratégiádnak hatékonyságában is szeretnél előrébb lépni.

Neked szól, ha a szakmai fejlődésen kívül a vállalkozásépítési stratégiádnak hatékonyságában is szeretnél előrébb lépni.

Kedves Szavak

“Több, mint 15 éve fotózom, de a pályafutásom legjobb befektetése az volt, hogy megkerestem Orsit, hogy hadd tanuljak tőle.

Teljesen új perspektívákat nyitott meg előttem. Amellett, hogy maximalista, profi és tudatos, hihetetlenül érzékeny és nagyvonalú.”

- Jankovits Krisztina

ÍRJ NEKEM!