1. lépés

Miután kiválasztottad a csomagot, amit szeretnél és bejelentkezel egyeztetünk időpontot. Innen emailben kapod a hivatalos árajánlatot és a szerződést. Utóbbit aláírva lesz végleges a foglalásod. A fotózásod közeledtével további

információkat kapsz majd emailen arról, hogyan

készüljetek a találkozásunkra.

BEJELENTKEZÉS

2. Lépés

Olyan képekre számíts, amilyeneket itt, illetve a közösségi médiában is láthatsz tőlem.

Annak ellenére, hogy legnagyobb részben az érzelmeket, az őszinte rezdüléseket keresem a lencsémen keresztül, anélkül, hogy belenéznétek a kamerába, mindig figyelmet fordítok arra is, hogy legyen a kollekciótokban néhány klasszikus portré is a családotokról.

Fotózás

3. lépés

Hogyan

A képeiteket a fotózástól számított 2-4 héten belül küldöm meg. Egy emailben fogjátok megkapni a linket, amely hozzáférést ad a galériátokhoz, illetve további információkat az esetleges extra kép és -termékrendelésekről.

TOVÁBB?

KÉPEK átadása

4. MIKOR

1. MINIMÁLIS KELLÉK

A baba 5 napos korától bármikor jöhettek hozzám. Az első időszakban sokat alszanak így ez egy kis könnyítés lehet számunkra. De ha "idősebbek" már az sem gond. A lényeg, hogy TI készen álljatok.

A lifestyle fotózáshoz minimális kelléket használok. A hangsúlyt leginkább a gyermeketekre és arra a soha véget nem érő kötődésre helyezem, ami onnantól végig követi az életeteket.

5. Ruhatár

2. PÓZ VS. TErmészetes

Magatoknak natúr és föld színű ruhákat javaslok általában. A fotózás előtt útmutatókkal segítem az öltözködéseteket.

Pózokba a babákat nem teszem, inkább a természetességre törekszem.

Ennek ellenére a pici portréjaihoz természetesen, (ha alszik)néhány kisebb igazítást elvégzek a szép végeredmény érdekében.

3. hol

6. mi fog történni

A fotózásaim Budapesten a Nordix-rooms stúdióban kapnak helyet, illetve egyedi estekben akár az otthonotokban is. Utóbbihoz előzetes egyeztetésre van szükség a megfelelő fények és a terek felméréséhez.

Semmi olyan, amit nem csinálnátok az első napokban. Ölelgetitek, simogatjátok, csodáljátok, nyugtatjátok, etetitek őt, miközben én megörökítem Számotokra ezeknek a pillanatoknak a varázsát.

2023 fotózási csomagok

Exkluzív

Normál

Összes KÉP (40db+)

+ 20×20-as album

20 DB KÉP

150.000 FT

210.000 FT

további opcionálisan választható szolgáltatások díjai