Amikor a gyerekeim születtek órákig néztem Őket és azt kívántam, bárcsak örökké az orromban maradna az illatuk, simíthatnám a puha bőrüket és szuszognának a mellkasomon...

....de gyorsan kinőttek ebből a korból.

Túl gyorsan.

1. lépés

Miután kiválasztottad a csomagot, amit szeretnél és bejelentkezel egyeztetünk időpontot. Innen emailben kapod a hivatalos árajánlatot és a szerződést. Utóbbit aláírva lesz végleges a foglalásod. A fotózásod közeledtével további

információkat kapsz majd emailen arról, hogyan

készüljetek a találkozásunkra. Rossz idő esetén, újabb időpontot ke időpontot keresek számotokra.

BEJELENTKEZÉS

2. Lépés

Olyan képekre számíts, amilyeneket itt, illetve a közösségi médiában is láthatsz tőlem. A fotózásaim interaktívak, sok mozgással,

játékkal járnak. Annak ellenére, hogy legnagyobb részben az érzelmeket, az őszinte rezdüléseket keresem a lencsémen keresztül, anélkül, hogy belenéznétek a kamerába, mindig figyelmet fordítok arra is, hogy legyen a kollekciótokban

néhány klasszikus portré is a családotokról.

Fotózás

3. lépés

Hogyan

A képeiteket a fotózástól számított 2-4 héten belül küldöm meg. Egy emailben fogjátok megkapni a linket, amely hozzáférést ad a galériátokhoz, illetve további információkat az esetleges extra kép és -termékrendelésekről.

TOVÁBB?

KÉPEK átadása

4. MIKOR

1. MINIMÁLIS KELLÉK

A baba 5 napos korától bármikor jöhettek hozzám. Az első időszakban sokat alszanak így ez egy kis könnyítés lehet számunkra. De ha "idősebbek" már az sem gond. A lényeg, hogy TI kézen álljatok.

A lifestyle fotózáshoz minimális kelléket használok. A hangsúlyt leginkább a gyermeketekre és arra a soha véget nem érő kötődésre helyezem, ami onnantól végig követi az életeteket.

5. Ruhatár

2. PÓZ VS. TErmészetes

Magatoknak natúr és föld színű (okker, olivazöld, barna, bézs, szürke, nem túl élénk vörös, fekete) ruhát. (leginkább a felső rész fog látszani a képeken)

Ha van maxi ruhád, ami felül szép, alul takar, az jól jöhet. Bár nagyon ritkán készül egész alakos kép;)

Pózokba a babákat nem teszem, inkább a természetességre törekszem.

Ennek ellenére a pici portréjaihoz természetesen, (ha alszik)néhány kisebb igazítást elvégzek a szép végeredmény érdekében.

3. hol

6. mi fog történni

A fotózásaim Budapesten a Nordix-rooms stúdióban kapnak helyet, illetve egyedi estekben akár az otthonotokban is. Utóbbihoz előzetes egyeztetésre van szükség a megfelelő fények és a terek felméréséhez.

Semmi olyan amit ne csinálnátok az első napokban. Ölelgetitek, simogatjátok, csodáljátok, nyugtatjátok, etetitek Őt, miközben én megörökítem Számotokra ezeknek a pillanatoknak a varázsát.

2021 fotózási csomagok

Exkluzív

Normál

Összes KÉP (40db+)

+ 20×20-as album

20 DB KÉP

150.000 FT

210.000 FT