VISSZAJELZÉSEK A WORKSHOPOKRÓL

Ti mondtátok...

Ihász Ingrid

DreamWorld Photography

"Alapvetően elég sok workshopra járok, és elég sok online tréninget is megvettem, de a Tied nagyon szuper volt, és sokat adott nekem. Új ötleteket is és megerősítést sok mindenben, amit gondoltam és ami fontos nekem."

Pap Zsófia

Pap Zsófia

"Mindent sikerült átadnod, profizmust, tudást, kreativitást, inspirációt, attitüdöt… , hatalmas élmény volt veled dolgozni."

Lakasz-Nagy Ágnes

Ágography

"Amióta Orsinál tanultam, nekem egy más világ nyílt ki, amiért kimondhatatlanul hálás vagyok."

Angeli Török Petra

Angeli Török Petra Fotó

"Az átadott hatalmas tudásanyagon túl azt is élmény volt figyelni, amilyen temperamentummal dolgozol. Nekem mindig a képek mögött megbúvó fotós személyisége az egyik legérdekesebb megfigyelni való, sokkal érdekesebb, mint a photoshop tutorialok. Nagyon tetszett a tempód, az energiád, és az, hogy közben mégis oda tudtál figyelni a legkisebbekre is."

Szlávik Betti

Szlávik Betti Photography

"Örülök, hogy Orsi beengedett a világába és tanulhattam tőle. Hiteles és inspiráló fotós, öröm így tanulni. Technikában, beállításokban szinte mindent megkérdőjelezett bennem, olyan vizekre küldött, ahova egyébként magam mentem volna."

Edl Szilvia

Edl Szilvia Photography

"Köszönöm Orsi a remek oktatást. Ezer gondolat kavargott még a fejemben este, alig tudtam elaludni…Biztos vagyok benne, hogy tudom majd kamatoztatni a Nálad tanultakat."