Kedves Szavak

"Az első családi fotózást születésnapi ajándékba kaptam, mert mindig lehangolt, hogy ezekből a szép, mozgalmas, kisgyerekes évekből jóformán nincs olyan fotónk, amin az egész család szerepel, és aránylag előnyös. 
Nem is reméltem, hogy ennyire jó képek születnek – nincs rajtuk kényszeredett műmosoly, póz, olyan, mintha Orsi velünk tartott volna egy családi kirándulásra. Mert egyébként gyakorlatilag ez történt.
A gyerekek nyelvén olyan jól ért, hogy cseppet sem tekintették minél előbb letudandó kötelező programnak a fotózást, amit Orsi nagyon hatékonyan, profin bonyolított le – azóta már többször is, mivel évente visszatérő vendégek lettünk.

A képek rengeteget jelentenek nekem, rajtuk van, amire emlékezni akarok."

Nóri

"Orsi, ezek a fotók csodaszépek!! Egyszerűen szavakat sem találok, mindig elérzékenyülök, ha átlapozom a képeket! Ezt nem tudom neked elégszer megköszönni! Olyan szépen elkaptad a pillanatokat, nem is hittem, hogy rólunk is készülhetnek ilyen képek!"

Edit

"Az elején féltem hogy áll össze a csapatom ( 3 fiú és a férjem) egy-egy szuper kép erejéig. Majd jött Orsi, kiszállt az autóból és az első perctől kezdve kezében tartotta a dolgokat. Tudja, hogy mi kell a gyerekeknek, tudja hogyan csináljunk 30-40 perc alatt fantasztikus, életszerű képeket. Jó visszanézni évek múlva is ezeket az igényes sorozatokat. A házunk fala tele van a kinagyított képekkel,  az igényes fotóalbumot pedig egyik fotózásunk után sem hagynánk ki. Már nincs félelem, nincs nyűg a fotózással kapcsolatban, a srácok is szeretik, megyünk a szabadba és közben nem kell viselkedniük, lehet bohóckodni, szaladgálni."

Andi

"Orsi! Fantasztikusak a képek. Leírhatatlan. Csak ámulunk....

Már teljesen szétesve értünk oda és te annyira profin "visszahoztad a bulit", összeraktál inket. Millió hála és köszönet."

Kata

"Orsi képeiben semmi mesterkéltség nincsen, igazi természetesség, mint amilyen ő maga is. Minden szobát az ő képei díszítenek itthon. A gyerekek imádják, mert igazi élmény számukra minden évben a fotózás. Kell ennél több? Nekünk Ő a legjobb fotós a világon.”

Barbi